Кабачки по-корейськи - оригінальний рецепт салату з прянощами на зиму.
Для приготування салату вам знадобиться:
1 кг кабачків
2-3 морквини
2-3 солодких червоних перця
1 головка часнику
1-2 ч.л. прянощів для корейської моркви.
Для маринаду:
Цукор - 0,5 склянки
Оцет 6% - 0,5 склянки
Олія - 0,5 склянки
Сіль - 1 ст. ложка
Приготування:
Кабачки і моркву вимити, очистити, потім натерти на тертці для моркви по-корейськи.
Солодкий перець почистити від насіння, вимити і нарізати дрібною соломкою. Часник можна натерти на дрібній тертці або роздавити часникодавкою.
Овочі, часник і прянощі перемішати і поставити в холодне місце (холодильник, погріб) на 5 годин.
Тим часом готуємо маринад: для цього слід змішати оцет, цукор, сіль, додати рослинну олію і знову ретельно перемішати. Не нагрівати.
Овочі залити маринадом і перемішати.
Салат розкладати у попередньо стерилізовані банки.
Стерилізувати кабачки по-корейськи в літрових банках 25-30 хвилин (в півлітрових 15-20 хвилин), потім банки закатати.
Смачного!
0 Коментарів:
Дописати коментар