У ПИРЯТИНІ ВІДБУЛОСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

 


30 грудня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради, на якому були присутні 29 членів. На розгляд винесли 14 питань.

Як інформує сайт Пирятинської міськради, засідання розпочалося з розгляду робочих проєктів з „Реконструкції та облаштуванні громадського простору вшанування захисників територіальної цілісності України в місті Пирятин“, „Капітального ремонту та впровадження енергоефективних технологій в будівлі Центру дитячої та юнацької творчості за адресою: вул.Пушкіна, 33 в м.Пирятин, Полтавської області“, „Реконструкції ЗДО „Пролісок“ за адресою: вул.Січових Стрільців, 77 в м.Пирятин Полтавської області“.


Стосовно проєкту „Реконструкції та облаштування громадського простору вшанування захисників територіальної цілісності України в місті Пирятин“, міський голова Андрій Сімонов наголосив про необхідність його доопрацювання. Також у терміновому порядку розпочати його реалізацію, аби 14 жовтня 2021 року жителі громади та її гості змогли вшанувати пам’ять загиблих військовослужбовців біля пам’ятного знаку, який буде гідним подвигу наших земляків.

Члени виконавчого комітету підтримали та погодили штатні розписи закладів освіти, культури, Пирятинського центру соціальних служб.



Крім того, було розглянуто ряд змін до дорадчих органів виконкому міської ради.

Джерло: https://np.pl.ua/

 

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар