ЗАЦІКАВЛЕНИХ У РОЗВИТКУ ПИРЯТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАПРОШУЮТЬ ПОДАВАТИ СВОЇ ІДЕЇ ТА ПРОЄКТИ

 


Пирятинській міській територіальній громаді запрошують осіб, громадські організації, установи та організації усіх форм власності запропонувати свою ідею проєкту, яка дозволить досягти цілей, визначених Стратегією громади.

З метою реалізації Стратегії розвитку Пирятинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням третьої сесії Пирятинської міської ради восьмого скликання від 23 грудня 2020 року № 103 (далі Стратегія), виконкомом Пирятинської міської ради розробляється План соціально-економічного розвитку Пирятинської МТГ на 2021 рік (далі – План).

Як зазначається на сайті Пирятинської громади, найважливішим етапом є пропозиція з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) ідей проєктів, які дозволять сформувати Перелік завдань та заходів для реалізації Плану. Ідеї проєктів буде проаналізовано на предмет відповідності Стратегії, і, у разі схвалення, включено до Плану.

Ідеї проєктів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди.
Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.
Термін реалізації проєкту – 2021 рік.
Проєктна ідея стосується одного завдання із Стратегії розвитку Пирятинської МТГ на 2021-2025 роки, перелік яких додається (додаток 1).
Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.
Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається (додаток 2).
Проєктну ідею має бути надіслано не пізніше 20 січня 2021 року.

Заповнені форми надсилайте до Пирятинської міської ради за адресою: м. Пирятин, вул. Соборна, 21, або на e-mail: office@pyryatyn-mrada.gov.ua з поміткою „До плану соціально-економічного розвитку на 2021 рік“.

Контактні телефони для довідок: (053)-583-10-84, (066)-526-66-84.

Джерело: https://np.pl.ua/

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар