У Пирятині завершився конкурс “Молодий модельєр”



У Пирятинській міській ОТГ заверщився конкурс молодих модельєрів, який мав на меті розвиток креативного мислення, популяризацію прикладних професій та підвищення активності молоді в громаді. Такий конкурс у громаді проведено вперше.


Молоді дизайнерки презентували ескізи літнього жіночого вбрання та готовий виріб, виготовлений власноруч. Результати роботи оцінювало журі у складі якого було три фахівці-модельєри  та заступник директора Пирятинської школи мистецтв Ірина Чабала, начальник відділу культури і туризму Олена Гуленко та голова журі заступник міського голови Ігор Шикеринець.

Для визначення переможця у номінації „Глядацькі симпатії“ учасниці присилали відео дефіле, яке оцінювали користувачі мережі Фейсбук вподобаннями. Загалом у ході роботи журі та спілкування із конкурсантками було напрацьовано низку нововведень для покращення конкурсу на наступний рік.

Переможцем творчого конкурсу “Молодий модельєр” стала Тамара Шестакова, яка презентувала плетені сукні. ІІ місце отримала Алла Римша із літньою святковою сукнею, ІІІ місце виборола Дар’я Тарасовська (с.Олександрівка), пошивши легку блакитну сукню, яку можна вдягти і на роботу і на відпочинок.
Ще одна конкурсантка з Олександрівки Лариса Дронешинець відстала на кілька балів і отримала заохочувальний приз. А от щодо глядацьких вподобань, то велика перевага була надана ошатній сукні у автентичному стилі, із українською вишивкою, авторка якої Юлія Денисенко.

Міський голова Олексій Рябоконь привітав талановитих та сміливих пирятинок із перемогою та Днем молоді.

Джерело: Полтавщина

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар