Відвідувачі частково без масок: на Полтавщині тривають перевірки у закладах громадського харчування і торгівлі



У Пирятинському, Котелевському та Гребінківському районі перевірили заклади громадського харчування і торгівлі на дотримання ними санітарно-протиепідемічних норм та виконання обмежень, що діють під час карантину.
Спеціалісти Пирятиського районного управління Держпродспоживслужби з представниками правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування перевірили 14 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, 15 закладів громадського харчування, у тому числі два при АЗС, два об’єкти пасажирських перевезень. Під час перевірок виявили низку порушень, зокрема:  відсутність засобів індивідуального захисту – працівники працюють без рукавичок, біля барних стійок немає маркування для перебування у черзі, відвідувачі частково без масок, частково використовується не спиртовий антисептик та відсутнє маркування продезінфікованих корзин.
Спеціалісти Котелевського районного управління Держпродспоживслужби Полтавщини з 18 червня  здійснили три позапланові перевірки та взяли участь у 107 комісійних обстеженнях дотримання протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання. Найбільше недоліків виявили при позаплановій  перевірці агропродовольчого ринку. Відносно встановлених порушень складено припис та вказані терміни їх виконання.
У Гребінківському районі провели позапланові перевірки двох закладів громадського харчування Гребінки: кафе «Оболонь», кафе «Магія». Під час перевірок порушень не виявлено. 
Джерело: https://np.pl.ua/

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар