Є ЙМОВІРНІСТЬ, ЩО ВОСЕНИ ШКОЛАМ ДОВЕДЕТЬСЯ ПЕРЕЙТИ НА ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ, – СЕКРЕТАР РНБО



В Уряді радять міським головам покращити інформаційну політику та допомогти навчальним закладам підготуватися до дистанційної роботи через стрімке зростання кількості хворих на COVID-19.

Зокрема, про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Про це йшлося на на селекторній нараді Президента України Володимира Зеленського з урядовцями, представниками правоохоронних органів, очільників обласних державних адміністрацій і міських голів, повідомляють в Офісі Президента.

Нагадаємо, у Полтаві розглядають можливість введення дистанційного навчання у разі другої хвилі COVID-19.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що існує ймовірність того, що восени більшості українських шкіл доведеться перейти на дистанційне навчання, тож уже сьогодні має бути підготовлено відповідні технічні можливості.

У МОН раніше повідомляли, що школи не переводять на обов’язкову дистанційну форму навчання, навчальний рік 2020/2021 розпочнеться 1 вересня, а формат роботи шкіл залежатиме виключно від епідеміологічної ситуації.

Заступник Міністра освіти і науки України Любомира Мандзій запевняла, що новий навчальний рік для школярів розпочнеться 1 вересня. Також освітній омбудсмен Мергій Горбачов повідомляв, що школи приймуть дітей у перший день осені.

Джерело:https://np.pl.ua/

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар