В ПИРЯТИНІ НАДАЮТЬ ОДНОРАЗОВУ МАТЕРІАЛЬНУ ДОПОМОГУ НА ЛІКУВАННЯ COVID-19

 


Одноразова матеріальна допомога на лікування надається жителям  територіальної громади, які хворі на COVID-19 та особам, які пройшли курс стаціонарного лікування коронавірусної хвороби або двосторонньої вірусної пневмонії (пільгові категорії населення відповідно до законодавства, в тому числі: малозабезпечені та багатодітні сім’ї, пенсіонери за віком, сім’ї в складних життєвих обставинах та медичні працівники).

Перелік документів, які додаються до заяви:

1) документ з лікувального закладу, який підтверджує діагноз хворого;

2) довідка про зареєстрованих осіб у житловому приміщенні;

3) ксерокопія паспорта (1 і 2 сторінки та сторінка місця реєстрації);

4) ксерокопія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера громадянина (картки платника податків), який потребує матеріальної допомоги, а для громадян, які через свої релігійні переконання не мають ідентифікаційного коду - копія сторінки паспорта з відповідною відміткою.;

5) довідка з реквізитами банківського рахунку заявника;

6) документ, який підтверджує соціальний статус (довідка про перебування на обліку в управлінні соціального захисту населення як малозабезпечена сім’я; посвідчення багатодітної сім’ї, пенсійне посвідчення; посвідчення „Інваліда війни“, посвідчення „Учасника бойових дій“; посвідчення особи, яка постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи, довідка МСЕК, довідка з міського центру соціальних служб про перебування на обліку, як сім’я в складних життєвих обставинах).

Можуть додаватися оригінали або копії чеків, квитанцій, касових ордерів тощо, які можуть підтверджувати витрати на придбання ліків.

Написати заяву та додати відповідні копії документів можна на 1 поверсі біля Пенсійного відділу (бланки заяв, перелік документів та контакти для консультацій знаходяться на облаштованому місці для прийому документів). Пакет документів необхідно вкинути в скриньку. 

Джерело: http://pyriatyn.org.ua

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар